Belle Art Gallery
Best rug dealer in town

Åbningstider

Tirsdag – fredag kl. 12 – 17
Lør. Søn. Helligdage kl. 11 – 16
Mandag efter aftale

Da vi for øjeblikket arbejder på vores hjemmeside er det ikke muligt at holde den opdateret som normalt. Det betyder at der findes tæpper på siden som vi ikke længere har til salg og at vi har tæpper til salg som endnu ikke kan ses her på hjemmesiden Vi håber at have vores nye hjemmeside klar til januar 2018. Vi beklager ulejligheden og håber på forståelse.

Familien Munkholm har siden 1953, opbygget en solid ekspertise inden for persiske tæpper og kelims. Erfaring og netværk, samlet gennem 3 generationer, er Deres sikkerhed for at få det helt rigtige tæppe til en fair pris. Belle Carpets & Rugs servicerer og leverer til virksomheder og private hjem i hele Europa. Vurdering, vask og reparation af ægte tæpper udføres.

Direkte import af ægte persiske tæpper fra Iran/orienten sikrer Dem de rigtige tæpper i den bedste kvalitet, til priser der tåler enhver sammenligning. Familien Munkholm har rejst jævnligt i Iran/Persien siden 1976 og nyder stor respekt og tillid i hele tæppebranchen. Familien har i dag gode kontakter over alt i Iran/orienten.


Martin Munkholm, formand for Brancheforeningen for orientalske Tæpper (2009-2016) 

Belle Carpets & Rugs har altid et stort udvalg af ægte orientalske kvalitetstæpper og kelims på lager. Der er kvalitetstæpper for enhver smag og i alle prislag. Alle tæpperne er personligt udvalgt af et af familiens medlemmer.

Hos Belle Carpets & Rugs findes ingen fantasifulde førpriser; kun aktuelle nupriser.
Familien Munkholm besøger og rådgiver gerne sine kunder i deres hjem eller virksomhed, uanset hvor det er. Et besøg hos kunden giver familien mulighed for at lave en behovsanalyse og rådgive kunden på den bedst mulige måde.

Belle Carpets & Rugs tilbyder 14 dages returret på alle tæpper og kelims, samt et års bytteret til fuld pris, gældende fra købsdatoen.

Der hører to tilfredse parter til en god handel.

 

Kommende

Begivenheder
Rizbaft - udstilling i tæppeafdelingen søndag den 8. april 2018

Her kan De tilmelde Dem carpets & rugs nyhedsbrev som vi sender ud ca. 10 gange om året.

Opret abonnement

3. generationSøskendeparret Martin og Helle Munkholm