Belle Art Gallery
Best rug dealer in town

Åbningstider

Tirsdag – fredag kl. 12 – 17
Lør. Søn. Helligdage kl. 11 – 16
Mandag efter aftale

Konkurrence!


Send en mail til infoatbelle.dk og skriv ”Web Rugs”, så deltager du i
lodtrækningen d. 28. april, om et spa-ophold på Hotel Vejlefjord.
Klik Her for at deltage!

Konkurrence!


Belle

Familien Munkholm har siden 1953, opbygget en solid ekspertise inden for persiske tæpper og kelims. Erfaring og netværk, samlet gennem 3 generationer, er Deres sikkerhed for at få det helt rigtige tæppe til en fair pris. Belle Carpets & Rugs servicerer og leverer til virksomheder og private hjem i hele Europa. Vurdering, vask og reparation af ægte tæpper udføres.

Direkte import af ægte persiske tæpper fra Iran/orienten sikrer Dem de rigtige tæpper i den bedste kvalitet, til priser der tåler enhver sammenligning. Familien Munkholm har rejst jævnligt i Iran/Persien siden 1976 og nyder stor respekt og tillid i hele tæppebranchen. Familien har i dag gode kontakter over alt i Iran/orienten.


Martin Munkholm, formand for Brancheforeningen for orientalske Tæpper (2009-2016) 

Belle Carpets & Rugs har altid et stort udvalg af ægte orientalske kvalitetstæpper og kelims på lager. Der er kvalitetstæpper for enhver smag og i alle prislag. Alle tæpperne er personligt udvalgt af et af familiens medlemmer.

Hos Belle Carpets & Rugs findes ingen fantasifulde førpriser; kun aktuelle nupriser.
Familien Munkholm besøger og rådgiver gerne sine kunder i deres hjem eller virksomhed, uanset hvor det er. Et besøg hos kunden giver familien mulighed for at lave en behovsanalyse og rådgive kunden på den bedst mulige måde.

Belle Carpets & Rugs tilbyder 14 dages returret på alle tæpper og kelims, samt et års bytteret til fuld pris, gældende fra købsdatoen. 

Der hører to tilfredse parter til en god handel.

 

Kommende

Begivenheder
Udstilling af Afshar tæpper og kelim søndag den 26. marts 2017

Her kan De tilmelde Dem carpets & rugs nyhedsbrev som vi sender ud ca. 10 gange om året.

Opret abonnement

3. generationSøskendeparret Martin og Helle Munkholm